Store politistyrker ble natt til søndag satt inn i jakten på tre personer mistenkt for frihetsberøvelse av en person på Bjørkelangen. Litt etter midnatt ble de tre arrestert uten dramatikk, men uten at politiet vil opplyse noe mer om hvor de ble pågrepet eller hvem de er.

Det var klokka 22.14 lørdag kveld at politiet fikk melding om at en person hadde blitt tvunget og tatt mot sin vilje på Bjørkelangen. Siden har bevæpnet politi vært tungt til stede i området. (Romerikes Blad)

– Bilen kjørte deretter fra stedet. Vi bevæpnet oss og søkte med store styrker etter bilen. Vi fikk også bistand fra politihelikopteret, forteller operasjonsleder Joakim Ormaasen i Øst politidistrikt til NTB natt til søndag. (NTB)

Politiet er påholdne med sin informasjon om det meste i denne saken.

– De tre ble pågrepet i samme område. Pågripelsen gikk rolig for seg. De vil bli kjørt i arrest og senere avhørt. De er per nå siktet for frihetsberøvelse, sier han til RB.

Operasjonslederen vil ikke kommentere noe mer rundt de siktede – eller hvor de ble pågrepet. Han bekrefter imidlertid at fornærmede er en voksen mann.

– Det vil pågå etterforskning gjennom natta og videre framover. Jeg kan derfor ikke kommentere saken ytterligere nå, sier Ormåsen. (Romerikes Blad)

Etterforsker frihetsberøvelse – tre personer pågrepet (Romerikes Blad – betalingsmur)

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.