En person ble onsdag ettermiddag fraktet til St. Olavs sykehus i Trondheim med helikopter, etter det politiet beskriver som en «voldshendelse». Mannen var skadet i mageregionen, men politiet ønsker ikke å si noe om hvilken gjenstand som ble brukt. En person er pågrepet.

Kl 16:33 fikk politiet et varsel om en hendelse utendørs på Esso-stasjonen i Frosta.

Politiet rykket ut og var på stedet klokken 17.03, opplyser operasjonsleder Arnt-Harald Aaslund ved Trøndelag politidistrikt.

Han fortalte i halv sekstida at hendelsen foreløpig fremsto noe uoversiktlig.

– Det er snakk om en voldshendelse mellom to eller flere personer. Det er foreløpig litt uavklart, sa Aaslund. (Adresseavisen)

Til Adressa opplyste politiet at «hendelsen» skulle ha skjedd noe før politiet ble varslet. Litt senere opplyste politiet på Twitter at en mann var pågrepet.

Jourhavende jurist Hanne Sivertsen Berg ved Trøndelag politidistrikt opplyste Adressa om at det var to personer som kjente hverandre, og at voldsutøveren ble pågrepet i sitt hjem.

– Fornærmede ble flydd til St. Olavs hospital, sier Berg.

– Vi har fått opplyst at han opereres nå. Vi kjenner ikke skadeomfanget, uttaler Berg i sjutida onsdag.

– Det skal ha blitt utøvd vold mot mageregionen hans, sier Berg.

Hun opplyser også at politiet har informasjon om at en gjenstand skal ha blitt brukt i forbindelse med voldsutøvelsen, men kan foreløpig ikke gå ut med hva som eventuelt er benyttet. (Adresseavisen)

Mann ble flydd til sykehus etter voldshendelse (Adresseavisen – betalingsmur)

Les også:

Trondheims-politiet væpnet etter blind vold mot mann som luftet hunden

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.