Europeiske land har mottatt Donald Trump med forakt og motbydelige demonstrasjoner siden han ble valgt til president i 2016. Biden, derimot, blir mottatt som en rockestjerne fordi han er globalistene og de venstreradikales drøm. America Last er hans motto.

The Scotsman oppfordret sine lesere til å gi tidligere president Trump en kjølig mottakelse på tirsdag, da han ankom Skottland for å ta det første spadetaket under åpningen av en ny golfbane, skriver The Hill. Golfbanen er oppkalt etter hans avdøde mor Mary Anne MacLeod, som ble født på Isle of Lewis.

– Det er klart at under normale omstendigheter ville ankomsten av en tidligere amerikansk leder ha vært grunn til masse feiring, skrev The Scotsman i en kronikk etter Trumps ankomst til Aberdeen internasjonale lufthavn på mandag.

– Clearly, in normal circumstances, the arrival of a former American leader would have been cause for much celebration.

The Scotsman tror at Trump arrangerte sin egen velkomst.

– Men gitt Trumps forsøk på å velte resultatet av presidentvalget og hans støttespillere som stormet den amerikanske Kongressen i et sjokkerende angrep på demokratiet, lurer man på hvem som sørget for den røde løperen og to sekkepiper som møtte ham ved ankomst.

– However, given Trump’s attempts to overturn the presidential election result and his supporters storming of the U.S. Capitol in a shocking attack on democracy, one wonders just who did arrange for the red carpet and two pipers that greeted him on arrival, it added.

Den skotske avisen bemerket også rekken av juridiske problemer som plager den tidligere presidenten, inkludert straffeanklagene han står overfor fra distriktsadvokaten på Manhattan for angivelig forfalskning av forretningsdokumenter, og den sivile rettssaken mot forfatteren E. Jean Carrolls voldtektsanklager.

The Scotsmans skrev at de som tilbyr denne personen en helhjertet velkomst kan komme til å angre på det – enda mer enn de burde for øyeblikket:

– Those offering too wholehearted a welcome to this individual may come to regret it — even more than they currently should, The Scotsman added in Tuesday’s column.

Snøflakene som jobber i Huffington Post skriver om saken og nevner at under det det første spadetak så får Trump ideen om å kaste jord i ansiktene til journalister. De og ingen av hyklerne i liberale medier forstår ikke at Trump er morsommere enn en stand-up-komiker og mye av det han sier er spøk.

Derfor er han elsket av mange som kan lytte på ham i timevis. Biden derimot … glem det. Se på den flotte luen til Trump.


Egentlig fortjener mange av aktivistene som jobber i liberale tidsskrifter å få jord slengt i ansiktet. Som staben i avisen The Scotsman. Ikke bare forteller de det skotske folket hvordan de skal oppføre seg når en tidligere amerikansk leder besøker landet, men de kommer nærmest med trusler hvis de ikke gjør som de sier.

De bruker også unnskyldningen om Trumps rettssaker som pågår nå, men ingen av oss glemmer velkomsten han fikk i Europa i 2017 med Baby Trump vaiende i vinden. Personlig var det da jeg begynte å få øynene opp for hykleriet og dobbeltstandarden i pressen og blant politikere både i Europa, USA og Norge.

Her marsjerer protestanter i Oslos gater etter innsettelsen av President Donald Trump in 2017. Det er synd de ikke kan samle så mange i protest mot sine egne politikere som kjører landet i grøfta. Vet den damen egentlig hva corporate fascism er?

OSLO – JANUARY 21: Thousands join the Women’s March Norway, one of 670 global protests on the day after the inauguration of U.S. President Donald Trump, Oslo, January 21, 2017. Photo: Shutterstock, Ryan Rodrick Beiler, Norway.

Trumps skandaler har ikke så mye å gjøre med hatet han opplever, det er heller politikken han fører. America First og Make America Great Again.

Bidens lange liv og uendelige politiske karriere er fylt med skandaler og kontroverser, og på mange vis mye verre enn Trumps. Presidenten har også flere #metoo og grab her by the pu**y-anklager, men det blir feid under teppet for han er globalistene og de venstreradikales drøm.

De bryr seg heller ikke om at Biden styrer landet dit sola skinner, for de gjør det samme med sine egne land.

Derfor blir han mottatt som en rockestjerne i Europa.

Sally Z. bemerker forskjellen på Biden og Trumps mottakelse når de møter USAs allierte. Men Sally er demokrat fra Manhatten og Biden/Harris-supporter, derfor hyller hun Trumpballongen.

Hun er like mye i la-la land som folkemengden i Irland som behandler Biden som er rockestjerne.


Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.\

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.