Politiet i Kristiansund er lite meddelsomme etter at en mann med stikkskader ble funnet i sentrum av byen natt til torsdag. – Vi holder alle hypoteser åpne, sier operasjonsleder Sindre Molnes i Møre og Romsdal politidistrikt til Tidens Krav.

Forbipasserende fant den tilskadekomne mannen med stikkskader i overkroppen, og ringte ambulanse, som så igjen varslet politiet.

– Det er snakk om en mann som ble funnet i sentrum i natt. Vi ønsker ikke å gå ut med alderen til personen på nåværende tidspunkt. Han var våken og ved bevissthet da han ble funnet og sendt til sykehus for å bli operert. Vi jobber med saken med både operasjonsmannskap og etterforskere. Det er ukjent skadeomfang på personen, og jeg kan ikke gå ut med informasjon om aktuell gjerningsperson og hendelsesforløp akkurat nå, men vi holder alle hypoteser åpne, sier operasjonsleder Sindre Molnes i politiet i Møre og Romsdal. (Tidens Krav)

Politiet ønsker ikke å bekrefte at det dreier seg om knivstikking, men ber publikum om tips:

Politiet har avhørt vitner, og Molnes ber personer som kan ha sett og hørt noe om å melde seg til politiet, slik at de kan bli tatt inn til avhør.

Mann sendt til sykehus med stikkskader (Tidens Krav – betalingsmur)

Les også:

Svensk kriminalomsorg: Regjeringens endrede politikk krever 16 nye fengsler

Storbritannia vil forby macheter

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.