Bevæpnet politi rykket ut etter meldinger om at tre personer var blitt angrepet med balltre og mulig kniv på Valderøy i Giske kommune nord for Ålesund.

Politiet fikk melding om hendelsen, som fant sted i et boligområde, i 7.30-tiden mandag.

– Vi rykket ut med flere politipatruljer og valgte å bevæpne politiet på stedet, sa operasjonsleder Sindre Molnes i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB like før klokken 9.

Politiet har anholdt tre mistenkte personer. De fornærmede skal være tre menn i 20-årene som alle er i slekt, ifølge NRK.

Molnes kunne ikke si noe om årsaken til hendelsen. Forholdet mellom de mistenkte gjerningspersonene og de fornærmede er også foreløpig ukjent.

– Siden dette skjedde i et boligområde var det litt kaotisk for politiet ettersom det var mange andre personer til stede, deriblant barn, sa Molnes til NTB.

– Nå jobber vi med å finne ut hva som faktisk har skjedd, og om det virkelig ble brukt våpen, la han til.

De mistenkte ble pågrepet uten dramatikk. De fornærmede har ikke fått store skader og kan være uskadd, opplyste politiet på Twitter.

– De blir tatt med til legevakta for en sjekk, skrev politiet.

(©NTB)Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂