Kathrine Jebsen Moore er ny medarbeider i Document. Hun er bosatt i Skottland, og det er naturlig at hun dekker forholdene på De britiske øyer, som for en vanlig nordmann fortoner seg som kaotiske. Ting har sklidd ut med Theresa May, Boris klarte ikke få skuta på rett kjøl, og nå er det Rishi Sunak som er rik, men ikke spesielt britisk. Vi savner at Storbritannia er Storbritannia.

Samtidig er Storbritannia viktig for oss. Vi trenger å vite hva som foregår der. Keir Starmer ble sagt å være mer moderat enn den radikale forgjengeren, Jeremy Corbyn, men han trenger ikke gjennom.

Jebsen Moore har jobbet som nyhetsjournalist for Bloomberg, skrevet for Spectator og vært innom Minerva og Resett. Hun har utmerket seg ved en solid, saklig, konservativ penn, og vi er glad for å kunne ønske henne velkommen på laget.

Samtidig vil red. benytte anledningen til å minne om at ingen kan leve av knapper og glansbilder. Flere medarbeidere betyr at leserne må vite å sette pris på et produkt som blir stadig bedre. Trenger jeg minne om hva NRKs London-korrespondenter har formidlet de senere år?

Det er lenge siden Richard Herrmann.

Men om dagens NRK er blitt woke, lever arkivet:

Richard Herrmanns skattkammer 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.