Roar Kjærnstad (f.1975).
Olje og tempera på lerret, 100 × 100 cm.

For tiden viser Galleri Ramfjord, Schwensens gate 1 i Oslo (nær Sankthanshaugen og Bislet stadion) en samling av Roar Kjærnstads malerier, under titelen Ukjente minner. Utstillingen åpnet den 11. mars, og vil vises til og med den 26. mars.

Bildene har et figurativt utgangspunkt, men er mere antydende enn egentlig realistiske. Man kan kanskje kalle dem lyrisk fabulerende over gamle minner.

Kunstneren sier selv om bildene:

My intention is to make concrete, narrative elements merge with abstract shapes. I use other elements that necessarily don`t fit very well into this context. In other words, I try to create a dissonance.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.