Vi vil invitere til vårt første møte for lokallaget på Hamar, som avholdes torsdag 16. mars kl. 18.00. Redaktør Hans Rustad vil delta.

Dette bli oppstartmøte for lokallaget:

  • Hans Rustad kommer og holder et lite innlegg. Det blir fellesskap, samtale, spørsmål og svar etterpå, over mat og drikke.
  • Vi snakker om hvordan vi ønsker å drive lokallaget og holde lokallagsmøter på Hamar.
  • Vi planlegger temaer og eventuelle foredragsholdere for kommende møter utover våren.

Det er begrenset plass i møtelokalet, så de nye som er interessert, kan ta kontakt via «Kontakt oss»-fanen på Document.no. Klikk på punktet for «Lokallag» og angi din kontaktinformasjon og by. Dere vil bli kontaktet så langt kapasiteten strekker til. Dere kan også kontakte Trine direkte via trine@document.no.

Det selges ikke billetter, men hver enkelt betaler litt for mat og drikke.

Dersom det er andre steder i landet du ønsker at det skal etableres lokallag for Document, skal du også ta kontakt via kontaktskjemaet.

Vi kan opplyse at lokallaget i Trondheim også er i ferd med å etableres.

Documents lokallag skal være møteplasser hvor du kan treffe «likesinnede» i et fellesskap, gi og få informasjon og delta i diskusjoner med respekt og takhøyde, og søke sannheten og ytringsfrihet.

Velkommen til lokallag!

Trine Skarvang

(koordinator for Documents lokallag)

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.