Vi inviterer til møte i lokallaget i Trondheim.

Bente Haarstad skal snakke litt om jubileet Stiklestad 2030. Vi ser konturene av hvordan «eliten» har kuppet feiringen av det som skulle markere at det er 1000 år siden slaget på Stiklestad, overgangen til en kristen stat og Olav den helliges død. Han som ble utropt til Norges evige konge.

Stortingspresident og muslim Masud Gharahkhani skal lede tusenårsjubileet for kristningen av Norge i 2030. Med seg i nasjonalkomiteen får han blant annet kommunist og nasjonalbibliotekar Aslak Sira Myhre, sametingspresidenten og Den norske kirkes preses, Olav Fykse Tveit.

  • Det blir fellesskap, samtaler og deling av kunnskap over mat og drikke.
  • Vi planlegger temaer og eventuelle foredragsholdere for kommende møter utover i året.
  • Vi finner fram til kontaktperson(er) i lokallaget.
  •  Vi betaler lokalet ved at alle kjøper en meny av restauranten.

Dere som allerede er medlemmer i lokallaget, melder dere på via lokallagets nettside.

Nye interesserte kan ta kontakt via fanen DOC-LOKALLAG/KONTAKT på Document.no. Oppgi din kontaktinformasjon og hvilket lokallag du vil være medlem av. Dere vil bli kontaktet så langt kapasiteten strekker til. Dere kan også kontakte Trine direkte via trine@document.no.

  • Vi har fått henvendelser fra lesere i Tønsberg, Sarpsborg, Molde, Ålesund, Bodø og Tromsø som ønsker et lokallag i sitt område. Dersom du  kunne tenke deg å være med, så ta kontakt!
  • Lokallaget i Arendal skal ha oppstartmøte 10. mai
  • Lokallaget i Kristiansand skal ha oppstartmøte 11. mai
  • Lokallaget i Stavanger skal ha oppstartmøte 27. juni
  • Lokallagsmøte i Oslo onsdag 3. mai, tema: Kulturkamp i klasserommet

Dersom det er andre steder i landet du ønsker at det skal etableres lokallag for Document, skal du også ta kontakt via kontaktskjemaet.

Documents lokallag skal være møteplasser hvor du kan treffe «likesinnede» i et fellesskap, gi og få informasjon og delta i diskusjoner med respekt og takhøyde, og søke sannheten og ytringsfrihet.

Informasjon om hva Document står for, finner du under OM OSS 
Informasjon om hvordan lokallagene fungerer, finner du under OM LOKALLAG

Velkommen til lokallag!

Trine Skarvang
koordinator for Documents lokallag

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.