En politipatrulje i Oslo ble natt til tirsdag kontaktet av en ung mann med stikkskader i Hammersborggata. Mannen er tatt vare på av helsepersonale.

Mannen var ved bevissthet da han kontaktet politiet, og er kjørt til sykehus.

Mannen er i 20-årene og har stikkskader i overkroppen, opplyser operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt.

Politiet har sperret av området de mener kan være åstedet. Krimteknikere er på stedet, og politiet går nå gjennom området for å se om hendelsen kan ha vært fanget opp av overvåkingskameraer.

Politiet har ennå ikke vært i kontakt med eventuelle vitner, og har foreløpig få opplysninger om gjerningsperson eller gjerningspersoner.

Ved 1-tiden skriver politiet på Twitter at de fortsetter å søke etter gjerningsperson/-personer, men har svært lite å gå på.

– Vi har nå gitt oss med det aktive søket, og saken går videre i etterforskningssporet. Siste fra helse er at tilstanden til fornærmede er stabil, opplyser Line Skott.

Fornærmede har ikke gitt politiet noe informasjon om gjerningsperson/personene, men det fremstår ifølge politiet som om hendelsen ikke er tilfeldig.

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

 

Hvis du bare skal kjøpe én bok før jul, så la det bli «Mesteren og Margarita».

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!

Kjøp De helliges leir!

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.