Twitter sensurerte sist uke professor Shmuel Shapira for å ha antydet en sammenheng mellom apekopper-utbruddet og mRNA covid 19-vaksiner.

Som introduksjon må Shmuel Shapira presenteres. Han er ingen hvem som helst i akademisk sammenheng og aller minst i sammenheng med covid-forskning:

Han satt som generaldirektør for Israel Institute for Biological Research fra 2013 til 2021 hvor han ledet den israelske forskningen på vaksine mot koronavirus. Han er grunnlegger og leder av avdelingen for militærmedisin ved det hebraiske universitets medisinske fakultet. Han er seniorforsker ved International Institute for Counter-Terrorism ved Reichman University i Israel. Han er tidligere visegeneraldirektør for Hadassah Medical Organization og direktør for Hebraw University Hadassah School of Public Health. Han har publisert mer enn 110 fagfellevurderte videnskapelige artikler. Og da er flere posisjoner utelatt av ren latskap.

Shapira som selv ble skadet etter å ha fått sin tredje dose av Pfizers covid 19-vaksine, ble avkrevet å fjerne en tweet hvor han påpekte en sammenheng mellom apekopper og mRNA-vaksinene:

– Apekopper var i årevis sjeldent forekommende. I løpet av de siste årene ble et enkelt tilfelle dokumentert i Israel. Det er en veletablert sannhet at mRNA-vaksinene påvirker det naturlige immunsystem. Et utbrudd av apekopper etter massiv covid 19-vaksinasjon er ingen tilfeldighet.

Shapira er sannsynligvis den høyest rangerte medisinske vitenskapsmann i verden som åpent kritiserer covid-vaksinene.

Som direktør for Det israelske institutt for biologisk forskning var Shapira selve drivkraften bak arbeidet med å utvikle en israelsk covid 19-vaksine – inntil han «uventet» trakk seg i mai 2021, rapporterte The Times of Israel.

Shmuel Shapira er ikke utestengt fra Twitter, han er “bare” sensurert for å ha forulempet vaksineindustrien. Du finner ham her. Og den hele historien – om noe sånt som den hele historien noen gang finnes – finner du her.

 

 

Kjøp Kents bok her!

Kjøp «Politisk kitsch» av Alexander Grau her!

Støtt Document!
Vi er ikke en del
av den statsstøttede
«seddelpressen»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.