Tidligere prinsesse av Qatar, Kasia Gallanio (45) ble søndag funnet død i sitt hjem i Marbella, Spania.

Det var spansk politi som fant liket, ifølge den franske avisen Le Parisien.

Den tidligere prinsessen var tredje kone til 73 år gamle Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, onkelen til emiren av Qatar. De giftet seg i 2004 og har tre døtre sammen, men de har i ti år kjempet om foreldreretten til jentene etter anklager om at han har begått seksuelle overgrep mot den eldste etter at de separerte seg.

Barna bor sammen med faren på eksklusive Avenue Montaigne i Paris etter at Kasia ble fratatt foreldreretten på grunnlag av alkoholisme og depresjon, melder Sky News.

Dødsårsaken er ikke kjent. Kroppen bar ingen spor av fysisk vold. Foreløbige undersøkelser peker i retning av en overdose narkotika, men ingredienser som arabiske sjeiker, incest, narkotika, alkohol og uforsonlige rettstvister er det beste utgangspunkt for spekulasjoner.

Kasia Gallanio ble født i Los Angeles og er av polsk opprinnelse. På sin Instagram-konto har hun 554 000 følgere og 695 postinger.

Hennes tidligere ektemann har bodd i Frankrike siden 1992. Han ble tvunget i eksil på grunn av et angivelig kuppforsøk i Qatar.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af @kashounia

Les også:

Kilder: Saudi-Arabia drepte journalist på konsulatet i Istanbul

 

Vi selger bøker av Hege Storhaug! Både enkeltvis og som bokpakke til superpris.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.