Dinesh D’Souzas film er knusende. Geotracking lar seg ikke bortforklare. Tusenvis av «muldyr» ble betalt for å levere stemmer i ubemannede valgurner. Folkene bak TruetheVote.org har dataene som viser trafikken. Millioner av bevegelser, og i noen tilfeller også video.

Georgias guvernør Brian Kemp og first secretary Brad Raffensperger fikk se bevisene, men foretok seg ingenting. Korrupsjonen er massiv.

Arbeidet for å avdekke valgsvindelen går sakte fremover. Det er møysommelig arbeid. Men Dinesh har gitt det et solid push. Filmen er blitt en stor suksess, og folk vil se den på vanlige filmforestillinger.

Rumble:

Odysee:

 

 

Darren Beattie: DHS “Ministry of Truth” Put “On Pause”

Les Revolver News-saken som nevnes i War Room-klippet her: Busted: Biden’s “Minster of Truth” Nina Jankowicz Participated in Secret NATO-Funded Cabal to Subvert Western Democracies Using Disinformation as Cover

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.