Tromsøs ordfører er forferdet over at en ukrainsk jente og flyktning på bare 17 år ble voldtatt etter ankomst til Nordens Paris, et begrep som nå får en helt ny betydning.

Men hvorfor reagerte han ikke på de 11 overgrepene som gjerningsmannen allerede var tiltalt eller siktet for, deriblant seksuelle overgrep mot barn? Har normenn mistet all verdi?

17. mai nærmer seg, og flaggdebatten er et sikkert vårtegn.

Og forfallet i den norske enhetsskolen fortsetter. Resultatet ser vi allerede nå på ministernivå, når klimaminister Espen Barth Eide jobber for fullt for sin tidligere arbeidsgiver WEF, men får lønna si fra norske skattebetalere.

Disse temaene diskuterer programleder Erling Marthinsen med flyktningen fra Sverige, Helena Edlund, og landsforviste Christian Skaug.

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

 

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

De som ønsker daglige varsler om Dagsordens sendetid på e-mail, kan skrive til dan@document.no

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.