To menn og en kvinne ble søndag kveld pågrepet i Oslo, i forbindelse med et søk etter en pistolmann i området rundt Grønland, som hadde blitt oppfattet som truende. En softgun ble funnet på den ene av de pågrepne. I aksjonen kom også politiet over en mann som hadde blitt utsatt for vold, uten å bli alvorlig skadet.

Tidligere søndag ettermiddag snakket Dagbladet med politiets operasjonsleder:

Operasjonsleder Tor Gulbrandsen sier til Dagbladet at det har vært flere observasjoner av vedkommende. De er på stedet og snakker med vitner.

– Vi har ikke funnet vedkommende ennå. Det er snakk om en mørkkledd mann med sort lue. Han skal være omkring 175 centimeter høy. Flere har opplevd situasjonen som truende, men det er uklart om noen har blitt direkte truet med våpenet. Mannen har i alle fall vist fram det som er beskrevet som en pistol, sier Gulbrandsen.

Det skal ikke være avfyrt skudd i forbindelse med hendelsen. Dagbladets reporter på stedet melder blant annet om observasjon av væpnet politi på plattformen på Grønland T-banestasjon. (Dagbladet)

 

 

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.