Tony Blair er blitt medlem av Elefantordenen. Blair er symbolet på Storbritannias befolkningsutskiftning og utvikling av en korrupt elite. Han kom inn med nye Labour og ble sittende i ti år. Men etterhvert viste det seg at Blair bare var interessert i Blair, ikke britenes skjebne. Blair påtok seg lukrative oppdrag for brutale regimer i det tidligere Sovjetunionen. Hans grådighet ble så stor at regjeringen til slutt måtte nekte ham å bruke regjeringens fasiliteter i utlandet. Blair minner om en gribbe, et åtseldyr som går etter den råtne stanken av penger. Han og kona er selvsagt blitt stenrike.

FILE – Former British Prime Minister Tony Blair arrives at the presidential palace for a meeting with Cyprus’ President Nicos Anastasiades in capital Nicosia, Cyprus, Wednesday, April 4, 2018. Britain’s Queen Elizabeth II made Blair a Knight Companion of the Most Noble Order of the Garter, the oldest and most senior British order of chivalry, in Britain’s New Year’s Honors list. (AP Photo/Petros Karadjias, File)

Les også

-
-
-
-
-
-
-

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.