Leserne ble sikkert oppmuntret av å lese at Folketinget vedtok at elevene skulle få undervisning i karikaturstriden med egnet undervisningsmateriale. Det skjedde mot regjeringens ønske, fordi SF valgte å støtte opposisjonen. Endelig, noen som står opp for ytringsfriheten!

Men siste ord var ikke sagt, for dansk UD sendte brev til statsministerens kontor: Hvis myndighetene sto bak et undervisningsopplegg om karikaturene ville det være det samme som å blåse liv i konflikten igjen. SF ble overtalt til å trekke støtten.

Så dypt stikker prinsippene. I landet som en hel verden beundret for 16 år siden er blitt feigt og opportunistisk.

Det er et sørgelig skue.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.