De privilegiene som er kommet til syne i forbindelse med stortingsrepresentantenes pendlerboliger, er noe mer enn bare enkeltpersoners utnyttelse av en generøs ordning. Det er den systematiske tilgodeseelsen av dem selv som sier sitt om de folkevalgtes innstilling. De karer til seg det de kan. Dråpen som fikk begeret til å renne over, var avsløringen av at de også har sørget for å ha gratis strøm.

Forutseende.

Vi ser det samme i alle vestlige land: Eliten har trukket opp stigen etter seg. Og den skammer seg ikke.

Sex-skandalene og grådigheten har noe til felles.

En innvandrer fra Midtøsten skriver i DN om miljøminister Annika Strandhäll, som har ti saker hos Kronofogden, dvs. hun har blåst i å betale private regninger.

Saed Alnahhal skriver at dette er et system han er vant til fra araberverdenen: Der blåser toppene i å betale. Men han trodde Sverige var annerledes.

Det samme kunne vi si om det trauste Stortinget. Også dét er i ferd med å adoptere korrupsjonskulturen.

Det kommer til å bli banket inn i nordmenn hver gang de mottar strømregningen i vinter.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.