Vipps, Danske Banks Mobilepay og finske Pivo slår seg sammen. Det nye selskapet får 11 millioner brukere i Norge, Danmark og Finland.

Sammen skal de tilby bedre løsninger for mennesker og bedrifter over hele Norden og bli mer konkurransedyktige i det europeiske betalingsmarkedet

– Konkurranse innen betalinger er global, ikke lokal, og vi trenger et enda sterkere fotavtrykk for å konkurrere med internasjonale aktører. Ved å kombinere tre av de mest elskede merkevarene i Norden og bygge en enda sterkere teknologiplattform, kan vi skape betalingsforenkling i verdensklasse for alle, sier Rune Garborg, administrerende direktør i Vipps.

Det er Rune Garborg som skal lede selskapet.

Det nye selskapet vil ha en samlet brukerbase på 11 millioner forbrukere, over 700 millioner årlige transaksjoner og 330.000 bedrifter over hele Finland, Danmark og Norge.

– Det vil skape et mye sterkere utgangspunkt for å gi kunder – både sluttbrukere og selgere – flere og enda bedre løsninger, sier administrerende direktør Claus Bunkenborg i Mobilepay.

Selskapet vil ha hovedkvarter i Oslo og være underlagt reguleringer fra norske myndigheter.

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Kjøp bøker fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Finn flere titler på forlagssiden!

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂