Natt til mandag oppdaget en mann to personer som satte fyr på hans families bil i Frillesås i Svergie. Mannen gikk ut for å konfrontere gjerningspersonene og ble deretter knivstukket.

 – Mannen i familjen går ut och griper den ena av männen, i samband med det blir han knivskuren av den andra, sier Thomas Fuxborg, pressetalsmann for politiet i Vest-regionen til Expressen.

Mannen skal ikke være livstruende skadet.

Hendelsen fant sted klokka 03.30 natt til mandag. En innbygger i Frillesås la merke til at to personer tente på familiens bil.

– Familjen vaknar av att det går ett larm utanför huset och de ser hur två personer häller något på deras bil. Mannen i familjen går ut och griper den ena av männen, i samband med det blir han knivskuren av den andra, sier Fuxborg.

Den knivstukne mannen var våken og snakkesalig da han ble kjørt til sykehus med ambulanse. Resten av familien skal ha blitt igjen for å holde en av gjerningspersonene på stedet.

Hendelsen etterforskes som brannstiftelse og drapsforsøk. Politiet har pågrepet en av de antatte gjerningspersonene, mens den andre gjerningsmannen er fortsatt på frifot.

– Vi tror oss veta vem det är som är på flyende fot, sier Fuxborg.

Kjøp Thomas Knarviks bøker her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.