Politiet i Sverige har nok å gjøre, ikke minst som følge av alle voldtektene i landet. Heldigvis lykkes ikke alle voldtektsforsøk like godt. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB scanpix

En kvinne i Borås ble forsøkt voldtatt av det hun beskriver som «en mørkhudet mann». Men i stedet for få tvunget til seg en hyrdestund, fikk angriperen seg et hardt kne mellom bena. Det var trolig en betydelig mindre tilfredsstillende opplevelse.

Ifølge GT Expressen var det utenfor Maxi-butikken i Borås overfallet skjedde, sent natt til tirsdag. Det hele gikk imidlertid ikke helt som angriperen hadde tenkt seg.

«Polisen larmades vid 03-tiden under natten mot tisdagen, händelsen hade ägt rum cirka 10-15 minuter tidigare.

– Den här kvinnan som larmade var på väg hem och då kom en man fram och pratade med henne. Hon tyckte det kändes olustigt och gick därifrån», säger Thomas Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Ifølge GT Expressen klarte hun imidlertid ikke å komme seg unna mannen på første forsøk. Han ga seg ikke så lett.

«Mannen fortsatte sedan att följa efter henne och drog sedan tag i kvinnan.

– Han grabbade tag i henne och försökte trycka henne mot sig», säger Fuxborg.

Men kvinnen opptrådte ikke som det hjelpeløse offeret gjerningsmannen antagelig hadde sett for seg. Hun satte seg kraftig til motverge, med godt resultat:

Hon skrek till och lyckades knäa honom mellan benen, säger Thomas Fuxborg.

Kvinnan sprang hem och mannen sprang åt ett annat håll. Polisen sökte i området med bland annat hund utan att hitta gärningsmannen.

– Vi spanade i området och kontrollerade en person men det var inte gärningsmannen, säger Fuxborg.

GT Expressen opplyser at politiet mener hendelsen er et forsøk på voldtekt.

Det GT Expressen derimot unnlater å nevne, er signalementet på gjerningsmannen.

Den typen informasjon dysses systematisk ned av de store svenske mediene, slik også politisk korrekte medier i Norge har for vane. Det å skjule sannheten for leserne, ser ut til å å blitt en innarbeidet praksis i mediene. Kunsten å føre lesere bak lyset på en mest mulig systematisk måte er muligens blitt et eget fag ved journalistutdanningen?

Slike opplysninger må man derfor den noe mindre politisk korrekte avisen Nyheter Idag for å finne:

«Polisens presstalesperson Thomas Fuxborg uppger att det rör sig om en mörkhyad man med en svart jacka som gick ned över låren. Han hade en huva uppdragen över huvudet och var cirka 170 cm lång», skriver Nyheter Idag om saken. Dette til opplysning for de av leserne som interesserer seg for hvem som som faktisk står bak mye av denne formen for kriminalitet.

Så langt er ingen pågrepet i saken.

Kjøp bøker fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

 

Støtt Document – benytt Vipps:

Finn flere titler på forlagssiden!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.