– Avdøde og siktede betegnes som bekjente og er ikke i slekt eller i nær relasjon til hverandre, skriver politiet i en pressemelding i 10-tiden torsdag.

Politiet ble varslet av AMK om dødsfallet klokken 20.40 torsdag.

– Lokalt brannvesen og en lokal lege var på stedet, i tillegg til luftambulansen. Kvinnen ble forsøkt gjenopplivet, men ble til slutt erklært død på stedet. Politiet kan ikke på dette tidspunktet si noe om hvilke skader hun var påført, skriver politiet.

Politiet kom til stedet klokken 21.50 og fikk raskt kontroll på siktede. Han ble pågrepet i nærheten av der kvinnen ble funnet.

– Siktede ble i natt fraktet til politihuset i Bergen, og vi planlegger å gjennomføre avhør av mannen i løpet av fredagen, skriver politiet.

Den siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling lørdag. Han har fått oppnevnt advokat Jørgen Riple som forsvarer.

– Politiet har sperret av området hvor kvinnen ble funnet. Kriminalteknikere er på vei fra Bergen og er ventet å ankomme i løpet av dagen. Politiet har i natt avhørt flere vitner, og dette arbeidet fortsetter utover dagen fredag, skriver politiet.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.