– Hva kan det komme av at de som er autoriteter, i politikken, på vestlige universiteter og i mediene nesten uten unntak tilhører venstresiden? Er det fordi deres argumenter er så overbevisende og at de andres ikke er det? Ordene kunne ha passet på USAs nye president, og på hans tidligere sjef. Men ordene er en lett omskrivning av Sir Roger Scrutons ord i boken «Svindlere, svermere og sjarlataner«, og passer usedvanlig godt på hva som nå rir Vesten.

Sir Roger gikk ut av denne verden i januar i fjor, men hans ord har fortsatt gyldighet.

Hans Rustad og Geir Furuseth kommer også inn på begrepene ‘dannelse‘ og ‘integritet‘, to ord som synes å ha forsvunnet fra vår virkelighet. Men de av våre seere og lyttere som også tar seg tid til å lese våre nettsider og våre bøker vil forstå hva vi er i ferd med å miste.

God helg! Husk Dagsorden Norge i morgen lørdag!

Sendingen premierer på YouTube og Rumble kl 21, og den blir også tilgjengelig på våre Facebook-sider og som podkast på PodBean.

 

Kjøp Sir Roger Scrutons bok “Svindlere, svermere og sjarlataner” fra Document Forlag her!

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂