Den drepte 38-åringen var tidligere knyttet til Bandidos og i senere tid til NNV. Han har tidligere vært en del av Brothas. Skjermdump fra Ekstra Bladet TV.

Minst ti personer er pågrepet etter et mulig gjengoppgjør på Nordsjælland. Det ble oppdaget da en bil med kulehull og en død person kom til et sykehus.

Privatbilen hadde flere kulehull, og inne i den fant helsepersonell en død 38-åring og en 21-åring med skuddskader.

Det var i alt fire menn i bilen som kom til sykehuset i Hillerød, de to andre er pågrepet.

21-åringen som er skadd lå lørdag kveld fortsatt på operasjonsbordet, tilstanden hans er ikke kjent. Ekstra Bladets journalist på stedet melder at det er flere kulehull i bilen, både i fronten og langs siden.

Politiet vet ikke hva som har skjedd før bilen kom til sykehuset. Sykehuset blir strengt bevoktet av politiet. I løpet av lørdagen har flere personer møtt opp der, og flere av dem er blitt pågrepet. Totalt er minst ti pågrepet i saken.

– Flere av dem som møtte opp på sykehuset er pågrepet for å få avklart om de har en rolle i saken, eller om de er pårørende, sier Svend Foldager i Nordsjælland-politiet.

Den avdøde 38-åringen skal tidligere ha vært knyttet til MC-gjengen Bandidos, og er i det siste blitt knyttet til den kriminelle gategjengen NNV.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.