Byrådsleder Raymond Johansen og Oslo kommune innførte mandag nye og strengere koronarestriksjoner, Her tar Raymond på seg munnbind under et besøk på koronateststasjonen utenfor Aker legevakt. Foto: Gorm Kallestad / NTB

Det er registrert 126 nye tilfeller av koronasmitte i Oslo siste døgn. Det er en nedgang på 77 smittetilfeller fra dagen før.

Samme dag i forrige uke ble det registrert 158 nye smittede.

I alt er det nå registrert 1.794 nye smittetilfeller i Oslo de siste 14 dagene.

Det er fremdeles flest i aldersgruppen 20–29 år som blir smittet, og det er litt flere menn enn kvinner som blir registrert smittet.

Bydel Stovner og bydel Søndre Nordstrand har fremdeles det høyeste smittetrykket, med et smittetrykk per 100.000 innbyggere de siste to ukene på henholdsvis 447,2 og 435,2 tilfeller.

Bydel Ullern har nå det laveste smittetrykket i Oslo med 40 nye smittetilfeller de siste to ukene. Det tilsvarer et smittetrykk på 115,6 tilfeller per 100.000 innbyggere de siste to ukene.

 

Les også:

Islamsk Råd innrømmer sharia: Imamer må lese opp korona­regler for at muslimene skal lytte

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.