An interior view of the Ghazanchetsots (Holy Saviour) Cathedral in the city of Shusha, some 15 kilometers from the Nagorno-Karabakh province’s capital Stepanakert, Thursday, Oct. 8, 2020. The church was damaged from sheling by Azerbaijani artillery. Armenia accused Azerbaijan of firing missiles into the capital of the separatist territory of Nagorno-Karabakh, while Azerbaijan said several of its towns and its second-largest city were attacked. (David Ghahramanyan/NKR InfoCenter PAN Photo via AP)

Artilleri fra Aserbajdsjan beskyter den store katedralen i Susha. Det er anrettet store skader på katedralen. Katedralen ligger i åpent lende. De som beskyter den vet hva de gjør.

Flere journalister er ifølge armenske myndigheter såret i aserbajdsjanske granatangrep mot en historisk katedral i Nagorno-Karabakh.

Den armenske Ghazanchetsots-katedralen er allerede delvis ødelagt i tidligere granatangrep.

– Russiske og lokale journalister ble såret i det andre granatangrepet som aserbajdsjanske styrker har rettet mot Ghazanchetsots-katedralen, skriver den armenske regjeringen på Twitter torsdag ettermiddag.

Den oppgir også at en av journalistene blir operert.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.