I Arendalsveien i Grimstad ble en 47 år gammel mann knivstukket torsdag. Mannen skal være alvorlig skadd. Illustrasjon: Skjermbilde

En 54 år gammel mann er siktet for grov kroppsskade etter at en 47 år gammel mann ble knivstukket i Grimstad onsdag ettermiddag.

– Vi har ikke fått avhørt ham ennå. Han blir undersøkt og får behandling i helseapparatet, sier politiadvokat Vanja Bruvoll i Agder politidistrikt til NTB.

Politiet har heller ikke fått avhørt 47-åringen som ble knivstukket. Han er alvorlig skadd, men ikke livstruende. Han er blitt påført stikkskader i hodet og på halsen.

– Vi har foretatt vitneavhør og fortsetter med taktisk og teknisk etterforskning, men det er for tidlig å si noe om hendelsesforløpet, sier Bruvoll. Hun ønsker heller ikke å si noe om relasjonen mellom de to mennene.

Politiet ble varslet om saken ved 12.30-tiden onsdag. Hendelsen skjedde utendørs i Arendalsveien, øst for sentrum. 54-åringen ble pågrepet senere på ettermiddagen.


Sverige i endring. Kjøp Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.