Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Ikke før var tre personer kjørt til sykehus etter et masseslagsmål på Ulven i Oslo, tirsdag ettermiddag, før politiet måtte rykke ut til et nytt slagsmål. Tre måtte på sykehus, og to personer ble pågrepet etter det første slagsmålet.

Ingen skal være skadet etter det siste slagmålet, i Økernveien, men politiet leter etter en sølvgrå, svenskregistert Mercedes.

 

Vel en time tidligere måtte politiet rykke ut til et masseslagsmål ved Ulven.

13 minutter senere hadde politiet lokalisert to knivskadede, men slåsskampen var avsluttet. Etter ytterligere åtte minutter fant de ytterligere en knivskadet. Alle ble kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.