To menn som ble pågrepet etter macheteslagsmålet på Torshov i Oslo 20. mars, er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

Fire menn ble pågrepet onsdag og siktet for drapsforsøk, i forbindelse med et macheteslagsmål på Torshov i Oslo 20. mars.

Torsdag ble to av dem varetektsfengslet i fire uker, med brev- og besøksforbud og delvis isolasjon. Påtalemyndigheten ba om dette for alle fire.

– Det gjør vi fordi vi mener det foreligger fare for bevisforspillelse, sier politiadvokat Nina Bakken til NTB.

Hun utelukker ikke enda flere pågripelser i saken. Kjennelsen for de to andre som ble pågrepet onsdag, er foreløpig ikke kjent.

20. mars var det et større slagsmål på Torshov i Oslo, der det blant annet ble brukt kniv og machete. Slagsmålet har sammenheng med det politiet har omtalt som «en pågående konflikt mellom unge i Oslo».

Ytterligere fem personer, til sammen ni, er siktet etter macheteslagsmålet. Tre ble pågrepet i forbindelse med hendelsen, mens to ikke er pågrepet fordi politiet ikke vet hvor de er, ifølge TV 2.

Alle ni er siktet for enten drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk.

En gutt i tenårene og en mann i starten av 20-årene ble innlagt på sykehus etter slagsmålet. Begge ble nylig utskrevet.

Kjøp Klanen her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.