Politiet er på Høvik togstasjon hvor de har tatt kontroll på en mann som har truet flere personer med syl på et tog som stod på stasjonen. En mann har lettere skader i ansiktet og får tilsyn av ambulanse.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

 

Politiet har kontroll på en mann som rispet en passasjer med en syl i et tog som sto på Høvik stasjon i Bærum. Mannen fikk skader i ansiktet.

Politiet rykket ut til stasjonen nær Sandvika i Bærum. De fant gjerningsmannen i bakerste vogn på togsettet.

– Vi fant en syl på ham og har avhørt fornærmede og vitner til hendelsen. Han er ikke alvorlig skadd, men har fått et risp i ansiktet, sier innsatsleder Erik Hestvik i Oslo politidistrikt til NTB.

Innsatslederen sier det er en relasjon mellom de to mennene og at den skadde mannen ikke var et tilfeldig offer. Mannen som ble rispet i ansiktet, ble sendt til legevakt.

Toget er undersøkt og sendt videre. Det var 30 passasjerer om bord, men bare et mindretall av dem ble berørt av voldsepisoden. Passasjerene er sendt videre med alternativ transport.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 21.23 søndag kveld.

– Det virker som om det var noe krangling mellom de to i forkant, sier operasjonsleder Guro Sandnes i politiet, til VG.

– Vi har vært i togsettet og betrygget passasjerene. Vi ønsket at de skulle se at vi var på stedet. Dette kan ha opplevdes som svært ubehagelig for mange, sier hun videre.

Bane Nor opplyser til Budstikka at et spor på Høvik stasjon er sperret, og at de forventer forsinkelser i togtrafikken grunnet dette. Bane Nor oppfordrer reisende til å sjekke togselskapenes nettsider for mer informasjon.

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂