Det er svært vanskelig å billedlegge en historie som dette. Byråene viker unna å ta bilder av endret befolkning generelt, og slett ikke mennesker eller miljøer som kan illustrere overgrep. Vi må hente bildene fra Hollywoods mørke drømmer. De er det til gjengjeld blitt mange av. Her Frank Millers Sin City (2005)

En gutt tar med seg lillesøster på fem hjem til en kamerat. Faren i huset er 39 år. Han har den lille piken inn på et rom,  låser døren, setter på porno og voldtar henne.

Når broren vil hjem møter han en stengt dør og må stå lenge og vente til den åpnes. Innenfor finner han lillesøsteren liggende på en seng og den voksne med bar overkropp.

Hjemme forteller jenta hva som har skjedd. Moren sier hun har forandret seg, er blitt fryktsom, sky og sover dårlig.

Mannen nekter skyld. At hans DNA ble funnet i jentas truse må ha skjedd ved et uhell da han tok seg vann. Retten fant ingen grunn til å tro ham.

Han dømmes til 2,5 års fengsel og noen titusener i erstatning.

En tidigare ostraffad 39-årig tvåbarnspappa i Malmö dömdes på måndagen till två och ett halvt års fängelse för våldtäkt mot barn.

Han låste in en femårig flicka i ett sovrum och förgrep sig på henne flera gånger. Mannen nekade men motbevisades av att hans DNA säkrats på femåringens trosor.

Flickan och hennes storebror var hemma hos en av broderns kompisar när övergreppen begicks. Den dömde 39-åringen är kompisens pappa.

Mannen tog in flickan i ett sovrum, låste dörren och drog ner gardinerna. Sedan visade han porrfilmer för femåringen i samband med att han utsatte henne för övergrepp.

Tre gånger ska detta ha skett.

Det er vanskelig å finne ord for det som har skjedd.

När storebrodern ville gå hem och försökte komma in i rummet för att få med sig systern, fick han knacka och vänta i flera minuter innan dörren öppnades.

Då låg flickan på sängen och 39-åringen hade bar överkropp.

När hon kommit hem berättade femåringen för sina föräldrar vad hon hade utsatts för.

Skildringen i Expressen er lakonisk. Det er som om journalisten heller ikke klarer å sette seg inn i situasjonen. Det blir for mye. Journalistikken blir avstengt.

 

Man våldtog femårig flicka inlåst i sovrum

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!