Foto: Brugata på Grønland i Oslo 

Brugata på Grønland i Oslo er preget av narkotikahandel, knivstikking og ran. Fredag kveld oppsto det en slåsskamp etter at en mann skal ha oppført seg ufint mot en kvinne. To menn fikk skader i hodet etter at de trolig brukte øks, sier politiet.

NTB skriver:

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 19.54 fredag.

– En mann skal ha tatt kontakt med en kvinne og oppført seg ufint, slik at det oppsto en uoverensstemmelse. En annen mann blandet seg inn, og de to mennene skal ha slått hverandre. Det er trolig brukt en øks, og begge fikk skader i hodet, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til NTB.

 

 

Bare timer senere meldte politiet igjen om våpen i Brugata:

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.