Igår kveld ble Sverigedemokraternas dokumentarfilm om Socialdemokraternas historie, «Ett folk. Ett parti», fjernet fra Youtube. Flere har forsøkt å laste den opp på nytt, men de blir slettet etter kort tid. Vi i Document forsøkte å laste opp videoen til Liveleak, men det lot seg heller ikke gjøre.  Vi fikk kun meldingen: This thread has been deleted because of possible violation of our terms of service. Vi tenkte kanskje at fordi ordet «nazistiska» lå som en del av tittelen: Ett Folk Ett Parti – Socialdemokraternas Nazistiska Historia – del 3, så var det en automatikk i slettingen. Vi fjernet derfor dette og forsøkte igjen. Men Liveleak ville fremdeles ikke ha videoen.

Så da har vi lastet ned filmen i tre deler. Den kan dere se her:

Del 1:

Del 2:

Del 3:

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.