Politiet ber om tips etter at en åtte år gammel gutt skal ha blitt for et seksuelt overgrep i Solbergelva i Nedre Eiker i Buskerud forrige uke.

Mandag fortsatte etterforskningen med full styrke, og det gjennomføres samtaler med elever ved skolen i lokalmiljøet utover uken.

– Vi har fullt trykk på saken og etterforsker bredt, sier politiadvokat Linda Robbestad, mandag kveld.

Søndag fortalte politiet at Kripos ble koblet inn i saken.

– Dette er en alvorlig sak. Saken har høyeste prioritet, og det er mange som jobber med den. Derfor har vi også bedt Kripos om bistand i den taktiske etterforskningen, sier politiadvokat Hedda Obstfelder i Sørøst politidistrikt i en pressemelding.

Gutten skal ha blitt utsatt for et seksuelt overgrep mens han var på vei hjem fra skolen. Politiet ble varslet om saken rett før klokka 14 torsdag. Åstedet ble raskt sikret, og det ble gjennomført undersøkelser av kriminalteknikere og sporsøk med hund.

Politiet opplyser at de så langt står uten mistenkte.

– Vi jobber med å danne oss et bilde av hva som har skjedd, og vi innhenter så mye informasjon som mulig. Dette arbeidet vil vi fortsette med utover i uken. Det er foreløpig ingen som er mistenkt eller pågrepet i saken, sier Obstfelder.

 

 

 

Støtt oss

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre. 

Kjøp Christopher Caldwells «Revolusjonen i Europa – innvandring, islam og Vesten» fra Document Forlag her.