Belgisk politi har arrestert en mann, mistenkt for stå bak et mislykket forsøk på å ta livet av en jødisk far og hans sønn i Antwerpen. Hendelsen fant sted sist lørdag, og ble fanget opp av overvåkningskameraer:

Ifølge Joods Actueel forteller vitner at bilens fører var «av utenlandsk opprinnelse». Den mistenkte vil bli tiltalt for overlagt drapsforsøk.

The suspect is to be arraigned Sunday on suspicion of attempted manslaughter.

This attempted attack is assumed to be anti-Semitic, as the pedestrians were clearly recognizable as Jewish.

Joods Actueel added that the presence of soldiers at the corner of the street was presumed to be the reason for the perpetrator not to drive into the pedestrians. The man ran after the car and alerted the soldiers of the incident.

Man Arrested in Belgium for Attempted Car-Ramming Attack on Father, Son on Shabbos