Tavle

Vi vet nå helt sikkert at vi får Roger Scrutons «Svindlere, svermere og sjarlataner» fra trykkeriet til møtet på Seniorsenteret på Majorstua onsdag den 6. desember kl 19.00. Vi venter den inn døren hvert øyeblikk.

Det betyr at det blir et lite releaseparty, for den første bok av Roger Scruton på norsk. At ingen norske forlag har kjent sin besøkelsestid til nå, er verdt en notis. Det samme er at han ikke hadde noen oppføring i norske wikipedia. Hvis venstrefløyen ikke møter motstand vil den totale taushet senke seg.

Du har dermed mulighet til å sikre deg Scrutons bok til favørpris imorgen.

Hele Documents kjerneredaksjon vil være til stede: Hanne Tolg, Christian Skaug og Øyvind Thuestad.

Vi vil si noe om Scruton og verket, som utkom første gang i 1985, men den gang møtte den sterk motstand. Slik er det ikke lenger. Venstresidens grep er ved å svekkes.

Kent Andersen vil si noen ord om valget og den politiske situasjonen, og promotere sin bok «Godhetens tanketomme ondskap».

Vi vil si noe om året som har gått, for Document, og hvordan utsiktene ser ut for neste år.

Vi lever som den kinesiske utenriksminister Chou en-Lai en gang sa «i spennende tider».

Det er ikke for sent å melde seg på.

pamelding@document.no

Det vil bli flere bøker til salg enn de to nevnte, også de til favørpris, bl.a nyutgaven av «Islam – den ellevte landeplagen», Fragmenter av Lars Hedegaard, og flere andre. En god anledning til å kjøpe julegaver og samtidig styrke Document..

Av hensyn til husleien må vi ta kr 100 i inngangspenger

 

Boken kan nå bestilles fra forlagsbutikken: