Kunstbilde

Foto: Jan Walaker (f.1956)
Fargefotografi, 180 x 230 cm.

Galleri Balder, som ligger i Riddervolds gate 9 i Oslo (rett bak Slottet), viser i perioden 2. til 24. september fotograf Jan Walakers kolleksjon Imperfect is Perfect.. Utstillingen omfatter i alt 16 fargefotografier i forskjellige formater, tatt i perioden 1980-2015.

I galleriets forhåndsomtale heter det:

Jan Walaker har satt sitt preg på hovedstaden gjennom flere tiår ved å benytte populærkulturens forskjellige former til å spre interessant kunst. Han er kunstner, fotograf, redaktør, kurator, pedagog , designer og formgiver av mange platecovere. Jan er en ekte kosmopolitt, stadig på reise og alltid i forkant av trender og strømninger om det er innen mote, musikk, kunst eller fotografi.

Åpningen finner sted lørdag 2. september fra kl. 12.00 til 18.00.