Kunstbilde

Erlend Mikael Sæverud (f.1975)
Fargefotografi, 112 x 80 cm

Galleri Ramfjord, med adresse Schwensens gate 1, nær Bislet stadion og Sankthanshaugen i Oslo, viser i perioden 12. august til 3. september to utstillinger. Den ene har fått titelen One Day in Paris, og består av fargefotografier Erlend Mikael Sæverud tok i løpet av én dag i november 2016. Den andre utstillingen er en markering av at galleriet har vært i drift i 19 år, med arbeider av tilknyttede kunstnere. På Ramfjords nettsider kan man se gjengivelser av alle de utstilte verkene.

Åpningen finner sted lørdag 12. august fra 18.00 til 21.00.

Erlend Mikael Sæveruds farfar het Harald (1897~1992), og her hører vi hans Rondo Amoroso fra Lette stykker, Op. 14a, No.7, i komponistens eget orkesterarrangement. Oslo-filharmonien spiller, under ledelse av Michail Jurowski.

Les også

-
-
-
-
-
-