Ingen skal påstå at ikke britene tar angrep på islam på alvor. 17. januar 2016 var Kevin Crehan (34) en del av en gjeng som la bacon-sandwicher utenfor Jamia Mosque (en konvertert kirke) i Bristol.  For dette ble han idømt ett års fengsel. Dommeren sa at handlingen var «et angrep på England» og «prinsippene om religionsfrihet». Kevin Crehan døde i fengselet under soningen – 27. desember 2016. Hans dødsfall hadde naturlige årsaker (hjerte). Kevin Crehan var ikke akkurat noen ukjent figur for politiet, men det er heldigvis ingen som hevder at dødsfallet hans hadde noe som helst med fengselsdommen å gjøre.

Lørdag formiddag bestemte en gruppe (som ser ut til å bestå av EDL-tilhengere) seg for å demonstrere i Bristol. De mente at fengselsstraffen ikke sto i forhold til lovbruddet. Anarkistene følger alle slike grupper med argusøyne og mobiliserte straks en motdemonstrasjon. Det ble naturligvis kaos i sentrale deler av Bristol.

«De gode» før de gikk til angrep på politiet. Hva denne saken har med flyktninger å gjøre er uklart – de hadde kanskje ikke noen egnede plakater for hånden?

«De slemme» – er alltid utstyrt med St. Georges og Union Jack.

«De gode» må hindres av politiet i å nå frem til «de slemme» – for de har tenkt til å gi dem juling.  

Daily Mail   International Business Times

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂