Som om ikke det var nok for danske studenter å bli møtt av syre- og eggkastende ungdommer, så ble noen også angrepet av steinkastende pøbel.

Sjokkerte studenter skjønner ikke hva som treffer dem. For hva har de gjort som tilsier at de har fortjent å få stein i hodet? Er det en krig på gang i Danmark som ingen har fortalt dem om?

– Fem unge begyndte pludselig at kaste sten efter os, da vi var på vej væk. Vi kørte hen mod et lyskryds, og de fulgte efter os og ventede på, at vi holdt stille for rødt. Så tyrede de sten mod os, og en af dem ramte mig lige i hovedet, forteller Manon Pignot fra 3.m.

Steinen traff lastebilen først før den traff Manon i hodet. Hun slapp unna med en kul og hodepine.

– Det var rigtig ubehageligt. Vi dukkede os og kørte væk så snart vi kunne. En ting er at blive ramt af æg – det er klamt – men sten kan være pissefarligt. Vi kunne være kommet seriøst til skade, sier Silke Eilertsen fra 3.m.

3.m er ikke den eneste klassen som er blitt overfalt i København. En annen klasse fra samme skole ble truffet av egg, vannballonger og matolje i Urbanplanen på Amager.
44edcecd-6ef2-4f28-a5b5-b96b15b2cb2c

 

TV2.dk

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂