Den danske femtenåringen syklet hjem på kvelden da sykkelstien ble sperret av tre menn. Hun ba dem flytte på seg, men de nektet. To av dem grep fatt i henne og veltet henne av sykkelen. De forsøkte å få av henne jakken, stakk hendene på innsiden og klorte henne på kinnet og nedover halsen mens de spurte om hun hadde mobiltelefon eller penger på seg,

Jenta ble usikker på om de var ute etter å voldta henne eller rane henne. Hun bestemte seg for å gjøre kort prosess. Den ene overfallsmannen fikk et spark i ribbena og den andre fikk seg ett i hodet. For dette var en femtenåring som kunne kampsport! Hun syklet hjem.

Nordsjællands Politi opfordrer ikke borgerne til at begå selvtægt, men specialkonsulent Henrik Duus kan alligevel ikke andet end at have respekt for den 15-åriges håndtering af situationen.

»Det må være op til den enkelte at vurdere situationen, men i det her tilfælde, må man anerkende, at pigen har haft ben i næsen,« siger han til Lokalavisen Egdal.

Ben i nesen og stål i beina.

Overfor Nordsjællands Politi beskriver pigen to af overfaldsmændende som værende 20-25 år gamle og ca. 180 cm høj. Den tredje er ca. 15 år og 175 cm høj. De er alle tre af anden etnisk herkomst end dansk og taler dansk med accent

 

Sepedaan-3-amipaddleboard

BT