Nytt

206.000 fanger i 122 føderale fengsler får ikke lenger spise «gris». Svin er fjernet fra menyen. Fengselsmyndighetene påstår at fangene ikke vil ha «gris». Det tror ikke svineprodusentene noe på. – At fanger ikke lenger vil spise bacon?

The nation’s pork producers are in an uproar after the federal government abruptly removed bacon, pork chops, pork links, ham and all other pig products from the national menu for 206,000 federal inmates.

The ban started with the new fiscal year last week.

The Bureau of Prisons, which is responsible for running 122 federal penitentiaries and feeding their inmates three meals a day, said the decision was based on a survey of prisoners’ food preferences:

They just don’t like the taste of pork.

“Why keep pushing food that people don’t want to eat?” asked Edmond Ross, a spokesman for the prison bureau. “Pork has been the lowest-rated food by inmates for several years,” It also apparently got more expensive for the government to buy, although he did not provide specifics.

The National Pork Producers Council isn’t buying it. “I find it hard to believe that a survey would have found a majority of any population saying, ‘No thanks, I don’t want any bacon,’” said Dave Warner, a spokesman for the Washington-based trade association, which represents the nation’s hog farmers.

Fremgangsmåten er også et kapittel for seg: Svineprodusentenes forening ble ikke varslet av myndighetene. Det var først da en avis ringte og ba om en kommentar, at de fikk vite om avgjørelsen. En slik fremgangsmåte taler for at det var en politisk beslutning, ikke en økonomisk.

 

bacon_header

Egg og bacon blir en saga blott i amerikanske fengsler.

Det vi vet er at statlige kantiner over hele Vesten, i fengsler, sykehus og offentlige etater, har sløyet svin fra menyen. Det skjer i integreringens navn. Men at det dermed er ikke-muslimer som tvangsintegreres i muslimske matforskrifter, snakkes det ikke høyt om. I tillegg til maten får man med på kjøpet en etikette som sier at det ikke må snakkes om.

I tillegg til at svin fjernes, innføres halal-slakting for kyllinger.

Mat er ingen liten bagatell. At menyer og mat underlegges islam, er et stort skritt mot islamisering. Dette gjør vestlige myndigheter, fra Obamas føderale fengsleslsvesen til Nortura – frivillig. Hva vil de gjøre når muslimer virkelig blir mange?

Hvilket signal er det myndighetene sender? Og hvordan blir det tolket?

En migrant New York Times har snakket med ante ikke at øl og svin er favorittmat i Tyskland. Når han har vært der en stund vil han oppdage at det slipper han å spise. Han kan kanskje forlange at det forsvinner også fra de andres meny?

Muslimene har en meget strenge rent/urent-regler og barna får det inn med morsmelken at svin er urent. Det overfører de på de andre i barnehave og skole og lar dem forstå at salami og leverpostei er skittent. Det er mange eksempler på dette.

Hvilket signal sendes  – ovenfra og nedenfra – hvem er det som er «hjemme»?

 

https://www.washingtonpost.com/blogs/federal-eye/wp/2015/10/09/finally-the-government-has-decided-to-eliminate-pork-from-the-menu-in-federal-prisons/