Nytt

Den ungarske journalisten Petra Lászlo ble herostratisk berømt da hun sparket ben på en migrant som ville storme grensen. Hvilket uedelt menneske! Petra fikk selv sparken. Men hvem var det hun sparket ben på? Svaret er ubehagelig for Europa. Han var ikke den edle flyktning mediene elsker å fremheve, men en mann som hadde den islamistiske trosbekjennelsen i sin facebookprofil. Med ett blir bildet mer komplisert.

I 1980’erne fik mange fremtrædende islamister asyl i vesten. Man var i mange tilfælde klar over deres islamistiske og militante baggrund, men myndigheder havde den opfattelse, at de næppe ville bekæmpe og begå terror i de lande, der havde taget imod dem, men udelukkende fokusere på de lande i Mellemøsten, de var flygtet fra. Det viste sig at være en forkert antagelse. Men myndighederne i vesten er åbenbart ikke blevet klogere.

Set hos Uriasposten:

«En af de store mediesager i sidste uge var historien om en ungarnsk tv-fotograf, der sparkede ud efter illegale indvandrere ved den Ungarnsk-serbiske grænse. ‘Chok-video’ skrev Ekstra Bladet, ‘her sparker tv-reporter desperate flygtninge ned’. TV-fotografen mistede sit job, selvom hendes forbrydelse et stykke af vejen vitterlig var undvigereaktioner. Det gav blandt andet gode billeder, da hun spændte ben for en syrisk familiefar der netop havde undsluppet en ungarnsk betjent. Han faldt, men lørdag lykkedes det alligevel Osama Al-Ghadab at nå München.

(Petra Lászlo spænder ben for Osama Abdel-Mohsen Al-Ghadab; Foto: YoutubeReuters)

(Foto: Telesurtv.net)

Al-Arabiya fortæller, at manden oprindeligt var Assad-tilhænger, men støttede revolutionen, og nu var på flugt fra Islamisk Stat. Flugt er så meget sagt, for han har efter eget udsagn levet i Tyrkiet siden 2012. Rebel Media har set nærmere på mandens nu slettede Facebook-profil. Osama Abdel-Mohsen Al-Ghadabs profilfoto forestiller shadada’en, den islamiske trosbekendelse, og han var efter alt at dømme tilhænger af Al-Nusrah-fronten, også kaldet ‘al-Qaeda in Syria’. En al-Qaeda-associeret terrororganisation.»

Preview YouTube video Hungary migrant trip camerawoman fired

Hungary migrant trip camerawoman fired

Preview YouTube video Hungarian Journalist Caught Tripping And Kicking Refugees

Hungarian Journalist Caught Tripping And Kicking Refugees

Preview YouTube video Syrian migrant tripped by camerawoman had terrorist flags on his web page

Syrian migrant tripped by camerawoman had terrorist flags on his web page