Frankrike er mer spent enn det norske medier tør innrømme. (Britiske aviser gjør det). Statsminister Manuel Valls sier republikken ikke lenger er Frankrike hvis jødene forsvinner. Men det vil de. Jødene ser at ghettoene øker – det er 750 no-go-areas. Der gjelder ikke fransk jurisdiksjon. Imamer og kriminelle styrer. Det vokser opp stadig nye rekrutter til jihad. De klekkes ut i franske fengsler hvor 60 % av de innsatte er muslimer. Når de kommer ut drar de til Syria og Irak og kommer hjem som herdede ideologiske drapsmenn. Det franske rettsystem behandler dem pent. De militære som nå passer på jødiske skoler er temporære. Jødene vil igjen våkne til at de er alene. Derfor vil de forlate Frankrike. Forstår ikke Valls det? Jihad i Frankrike har bare såvidt begynt.

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.