Nytt

Eldrebyråd i Oslo, Aud Kvalbein (KrF) ber brukere av hjemmetjenesten være på vakt. I tre av Oslos mest attraktive boligområder  har det vært en bølge av falske hjemmehjelpere. Kostbare klær og penger er stjålet. De falske hjemmehjelperne er av utenlandsk opprinnelse. Oslo kommune kontakter nå alle brukere av hjemmetjeneste for å informere om situasjonen.

OSLO: Det har vært flere tilfeller av falske hjemmehjelpere i bydelene Frogner, Nordstrand og Ullern den siste tiden, faktisk så mange at kommunen nå oppfordrer eldre brukere av hjemmetjenesten til å se opp for hvem de åpner døra for.

———————————–

– Vi oppfordrer alle brukere om å være veldig obs på hvem de åpner opp for. Er det noen man ikke kjenner, så spør etter ID, sier Kvalbein som presiserer at dette skal være gyldig og alltid godt synlig.

En eldre kvinne ble frastjålet et minkpels i sitt eget hjem av falske hjemmehjelpere, og det skal være flere penger som også har blitt stjålet.

————————————

Bydelene kontakter nå alle brukere av hjemmetjenesten for å infomrere om situasjonen, og Oslo kommune har også lagt ut en advarsel på sine hjemmesider.

De falske hjemmehjelpere har vært av utenlandsk opprinnelse, informerer kommunen om.

 

http://dittoslo.no/indre-by/nyheter-indre-by/se-opp-for-falske-hjemmehjelper-1.7139925

 

Les også