Valgrotet i Storbritannia var av en kaliber som man finner i underutviklede land, skriver professor Mark Almond. Det var ikke snakk om marginale feil. Blair forandret et system fra dronning Victorias dager hvor avviklingen var lokal og erstattet det med et sentralisert system (Electoral Commission). I dette systemet ble det åpnet for poststemmer og selvregistrering, […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Valgrotet i Storbritannia var av en kaliber som man finner i underutviklede land, skriver professor Mark Almond. Det var ikke snakk om marginale feil. Blair forandret et system fra dronning Victorias dager hvor avviklingen var lokal og erstattet det med et sentralisert system (Electoral Commission). I dette systemet ble det åpnet for poststemmer og selvregistrering, […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.