Kommentar

r444243301.jpg

For den som vil se er det tydelig hva Hizbollah står for. Kvinner spiller en viktig rolle som fotsoldater, slik de også gjorde det under nazistenes kamp om makten. Det er påfallende hvor tamme mediene er i dekningen av marsjen: forsøk på å behandle dette som en begivenhet som ikke har noe med Vesten å gjøre, med en underliggende uro.

Noen sitater som viser hva dette dreier seg om:

«As I’ve always promised you victory,» said the recorded voice of Hezbollah leader Sheik Hassan Nasrallah as it echoed over the square, «I promise you victory again.»
..
There were moments on Friday when the protestors did offer personal attacks on members of the government. Crowds mocked the prime minister because he cried while giving a speech during the war with Israel. «We do not want someone who defends us with tears,» said Alaa Shahine, a 12-year-old who was repeating a common Hezbollah-refrain.

Others chanted «Ahmed Fatfat is a Jew,» referring to the minister of sports and youth, who had been acting interior minister. (nytimes)

Den som gråter over drepte er svak. Og en statsråd er en jøde i forkledning. Rene ord for pengene.