Det må ha kommet som en overraskelse på alle som så Dagsrevyen lørdag kveld. Midt mellom «Sirkus Grønland» og «Triatlon uenighet» dukket det plutselig opp et innlegg om homofile menn med en fetisj for lær. Innlegget fra NRK begynner slik: «De er menn som tenner på skinn, men mange spør hvorfor de må de vise sin fetisj for skinnklær offentlig i prideparaden. De blir beskyldt for å seksualisere paraden, men mener selv at det er helt nødvendig at de er synlige». Deretter blir vi med på reportasje hos Scandinavian Leather Men Oslo (SLM), hvor vi får opplæring i hva denne lærfetisjen innebærer.

I denne baren har de flere regler. På nettsiden leser vi: Kleskoden er streng og inkluderer lær, gummi, uniformer, sportstøy og jockstrap – et harness er alltid en sikker vinner.

Det er ikke tillatt med mobil i lokalet, skriver de. Det siste er forståelig, ettersom baren har en kjeller hvor det meste er mulig. NRK viser oss et jernbur som noen liker å bli stengt inne i, og et kjekt slyngesete i «akkurat passe høyde». Det hele minner litt om Pulp Fiction, en film som hadde 18-årsgrense i Norge.

Vi ser for oss flere tilfeller av: «Mamma, hva er fisting?» rundt om i stuene. (Dette ville du kanskje ikke vite, men fisting er når man putter hele hånden inn i noen andres anus eller vagina. Så nå slapp du å google det og få DE annonsene i ettertid …)

Vi blir fortalt under intervjuet at «noen liker å bli puttet i et bur en liten stund». Ja, vi skjønner hva det runde hullet i enden der er til for …

Hakaslepp er bare fornavnet.

NRKs journalist spør naivt nede i kjelleren i klubben:

«Nå er vi her, men hvorfor er det viktig å vise seg frem med fetisjen sin, hva man liker offentlig?»

Denne anledningen gripes selvsagt av presidenten for klubben. Hofset svarer:

«På samme måte som noen mener at lærhomser kan holde læret sitt på soverrommet, er det jo noen som mener at alle skeive kan holde sin skeivhet på soverommet og ikke trenger å snakke høyt om den. Men hvis vi ikke hadde snakket høyt om den, så hadde vi aldri fått felles ekteskapslov, vi hadde aldri fått diskrimineringsforbud, vi hadde aldri fått forbud mot konverteringsterapi og alle disse andre tingene som de skeive har kjempet mot.»

Hofset i hva NRK beskriver som et «skinnkledt lykkehjul».

SLM har sin egen Oslo Fetisj Pride. På nettsiden står det:

Lyst på enda mer? Avslutt Oslo Pride med stil, en sikkelig restefest, den siste og mest intense festen hos SLM! Denne kvelden markerer slutten på Pride-uken, og som vi sier: «Make it a night to remember». Dette er din siste sjanse til å nyte sommernatta med 200 heite menn som er klare til å avreagere og ha det gøy. Ta på deg harnessen og finn deg et ledig gloryhole for en uforglemmelig opplevelse.

Den progressive og liberale venstresiden har sluppet løs en seksuell eksibisjonisme som de ikke lenger greier å kontrollere. Alle skal være med, og alle skal ha rett til å vise seg frem, mener de.

For andre, som synes at sex egentlig er en privatsak, så er det ubehagelig å få dette påtvunget både på skole, arbeidsplass og i det offentlige rom. Vi skrev i 2020 at «Pride er blitt en kult som alle er tvangsinnmeldt i». NRK synes at de skal ha rett til å ta seerne med ned i kjelleren hvor menn i lær har sex med menn i bur og slynger.

Pride er gått fra det tilsynelatende uskyldige «alle skal få elske hvem de vil» til å vise hvordan denne elskoven skal utføres, gjerne i form av analsex og fisting.

I toleransens navn har mange ikke fått med seg at det finnes mange mennesker som ikke har noen som helst grenser. I Toronto paraderte nakne menn foran småunger som sto med iskrem i hånden sammen med progressive mammaer og pappaer. Pridetog må være alle blotteres drøm. Når skal de fremme sin sak, forresten? For de fleste av dem er det nok å vise seg frem med buksene nede, og så gå hjem for «å fullføre», men noen har også et ønske om å onanere foran små barn. At noen paraderer nakne, betyr ikke at de er naturister av den grunn.

Grensen for et pridetog går naturligvis ved hva det er lovlig å gjøre offentlig. Det er ikke noe forbud mot å ha på seg lær eller å gå naken rundt.

– Det finnes ingen lov i Norge som uttrykkelig forbyr å være naken på offentlig sted. Det sier Andreas Skjøld-Lorange. Han er kommunikasjonsrådgiver i Justis- og beredskapsdepartementet.

Men uanstendighet, det sier loven noe om:

§ 298. Seksuelt krenkende atferd offentlig eller uten samtykke

Med bot eller fengsel inntil 1 år straffes den som i ord eller handling utviser seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd

a. på offentlig sted, eller

b. i nærvær av eller overfor noen som ikke har samtykket i det.

Problemet er at hva som er uanstendig i dag, er normalen i morgen. Hva slags morgendag ønsker du?

NRK har nettopp vist hva de synes du skal ha.

 

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.