Latter er det nye symbolet for ytre høyre, skriver en blogger og legger til at den eneste måten å vinne over høyrevridde mennesker på, er å drepe dem.

Blogginnlegget ble slettet, men sirkulerer allerede i sosiale medier. Ideen om at humor og ekstremisme henger uløselig sammen, er dog ikke ny, allerede i 2021 var tematikken oppe til undersøkelse i EU-kommisjonen. Humor fordrer vold og terrorisme, hevder artikkelforfatterne av rapporten «It’s not funny anymore. Far-right extremists’ use of humour».

Hvem er egentlig problemet, er det de humørløse eller de som kan le av galskapen som trykkes ned i halsen på oss? Det diskuterer Kent Andersen og Rebecca Mistereggen før de går løs på volden i Oslo-skolen, det kontantfrie samfunnet og Tysklands skandaløse energipolitikk.

Velkommen til Dagsorden.

YouTube:

PodBean:

 

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram:https://www.instagram.com/document.no/
Twiter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Europas underlige død» her.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.