NTB

Siv Juvik Tveitnes skal lede det nye medieselskapet Schibsted Media, som skilles ut fra Schibsted og selges til Tinius-stiftelsen.

– Med dagens annonsering av ny konsernledelse har vi tatt et viktig skritt i retning av å sjøsette Schibsted Media som nytt selskap. Vi bygger en virksomhet som skal lede an i den nordiske mediebransjen, sier den påtroppende konsernsjefen i en pressemelding.

Schibsted står foran store endringer i selskapsstrukturen. 11. desember kunngjorde de at konsernet skal splittes i to: ett rent medieselskap, som ikke er på børs og eies av stiftelsen Tinius, og ett offentlig børsnotert markedsplasselskap.

Tveitnes har tidligere vært konsernsjef i nyhetsmedieavdelingen til Schibsted, og tar altså med seg denne rollen til det utskilte selskapet. Før dette var hun blant annet administrerende direktør i Bergens Tidende.

(©NTB)

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.